Verduurzaming van de golfclubs

draag een "balletje" bij

Maak jouw golfclub duurzamer, en laat lakeballs opruimen!

Verduurzaming van Golfclubs

Bewust omgaan met natuur en milieu

Bewust omgaan met natuur en milieu is ook bij golfclubs steeds belangrijker. Met diverse programma’s en certificeringen wordt dit ook steeds meer gestimuleerd. Zo is er sinds 2010 de GEO-certificering. Een van de criteria in deze certificering is watermanagement.  

Het opvissen van golfballen uit het water is een belangrijk onderdeel binnen de verduurzaming van golfclubs. Niet alleen gaat dit milieu vervuiling tegen, maar het is ook een stap in de richting van een circulaire economie.

Waarom gebruik maken van lakerz

De voordelen:

Duurzaam

In de strijd tegen afval in de natuur kunnen golfclubs een belangrijke bijdrage leveren. Een grote stap hierbij is het opruimen van de golfballen in de waterpartijen rond de golfbaan.

Overlast vrij

Een golfbaan is er natuurlijk voor de golfers. Zij moeten daarom geen overlast ondervinden. Het opruimen van de golfballen is handwerk, en daardoor volledig geluidsvrij. Zo kunnen de golfers zich concentreren op hun stroke.

Kostenloos

Het mooie aan Lakerz is dat het de club geen kosten oplevert. Onze kosten worden gedekt door de verkoop van nog goede golfballen. Zo ben je een vriend van het milieu zonder dat het de golfclub een cent kost.

Uw 'balletje' bijdragen?

Neem contact op!

We komen graag in contact met golfclubs waar we terecht kunnen. Laten we de mogelijkheden bespreken en neem contact op.

Meer informatie over hoe we werken?

Bekijk hoe we te werk gaan:

Bellen

Voor vragen kunt je ons bereiken op 0111 420 078